logo logo

Project op maat

Try me!

Vind je tussen mijn bestaande projecten toch niet die ene perfecte band die ideaal zou aansluiten bij jouw event? Geen enkel probleem! Try me en durf het gewoon te vragen!

In het verleden heb ik al projecten mogen samenstellen voor Coca-Cola, Tommy Hilfiger, BMW, en vele andere grote en kleine bedrijven. Zoek je een orkestje dat uitsluitend muziek speelt die perfect aansluit bij jouw Great Gatsby-feestje?

Say less! Ik kreeg de vraag en daar heb ik een project op maat voor gemaakt: Mr & Mrs Gatsby! We speelden allemaal hedendaagse songs in een jaren 20 jasje.

Bekijk optredens

Zoek je een mobiele band die uitsluitend disco classics laat horen? Geen enkel probleem! Dat hebben we succesvol weten waarmaken. Zie je een live-karaoke voor je waar mensen een liedje kunnen kiezen en zelf de show kunnen stelen door mee te zingen met de band? Dat is allemaal mogelijk en zo in elkaar gestoken voor jouw evenement! 

Je kan het zo simpel of complex maken als je zelf wil. Vraag het me gewoon en laat mij de creatieve kracht zijn die elk idee omzet in een onvergetelijk muzikaal meesterwerk.

"The world of reality has its limits; the world of imagination is boundless" - Jean-Jacques Rousseau

Komende optredens

Bekijk onze kalender regelmatig om te zien waar je ons binnenkort kunt zien schitteren op het podium.

Volg ons op sociale media om volledig op de hoogte te blijven!

Er zijn momenteel geen optredens gepland. Volg onze social media om op de hoogte te blijven.

Wil je Project op maat graag boeken?

Wil je graag meer info over Project op maat? Heb je een specifiek event waarvoor je graag Project op maat wil boeken? Of wil je een project op maat laten maken om jouw evenement écht uniek te maken? Je kan het zo gek niet bedenken of ik kan het voor jouw in elkaar steken.