logo logo
Sonny Vande Putte

Entertainen is m'n vak

Hallo! Ik ben Sonny.

Als er één ding is in de wereld waar ik oprecht gelukkig van word, dan is het wel mensen entertainen. Is het nu voor 5000 man Queen-liedjes zingen, voor 20 senioren in een achtertuin op een mini-podium of zelfs via m’n YouTube-kanaal een performance verspreiden... Als ik maar een indruk kan nalaten. Bovenal wil ik dat de mensen iets hebben meegemaakt waar ze nog lang over kunnen napraten. Entertainen is mijn vak en ik hou oprecht van elke seconde!

Ontdek mijn aanbod

Superfijn dat je de weg naar m’n website hebt gevonden. Kijk eens rustig rond tussen wat ik allemaal aanbied! Wil je graag meer info over een project? Heb je een specifiek event waarvoor je graag een band wil boeken? Of wil je een project op maat laten maken om jouw evenement écht uniek te maken? Je kan het zo gek niet bedenken of ik kan het voor jou in elkaar steken. Aarzel zeker niet om contact op te nemen.

Ik kijk er ontzettend hard naar uit om jouw visie werkelijkheid te maken. Samen maken we er ongetwijfeld iets fantastisch van.

Een unieke sound op jouw event?

Wil je graag meer info over een project? Heb je een specifiek event waarvoor je graag een band wil boeken? Of wil je een project op maat laten maken om jouw evenement écht uniek te maken? Je kan het zo gek niet bedenken of ik kan het voor jou in elkaar steken.