logo logo

Mother Mercury

Queen Tribute

Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Geheel vrijblijvend is dat niet. Je hebt een killer band nodig en een zanger die een microfoon aan stukken kan zingen. Sonny Vande Putte is zo'n zanger. Diehard Queen-fan en eigenaar van een stem waarmee hij moeiteloos al je haren overeind zet.

Sonny probeert er zich niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. De band bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie,…  Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen.

“They WILL rock you"
Bekijk optredens

Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de grootste showman die er ooit geweest is. Deze Belgische Queen coverband zorgt ervoor dat je het nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queen thunder en sound!

Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als 'Don't stop me now', 'Radio Ga Ga', 'Somebody to love', 'Bohemian Rhapsody' en nog veel meer!

Komende optredens

Bekijk onze kalender regelmatig om te zien waar je ons binnenkort kunt zien schitteren op het podium.

Volg ons op sociale media om volledig op de hoogte te blijven!

vr 01.12
22:30

Mother Mercury • Tribute Night - Winterloods

Merelbeke

za 02.12
22:00

Mother Mercury • Tributeland

Oberhausen (DE)

do 07.12
21:00

Mother Mercury • Corporate party

Grimbergen

vr 08.12
20:00

Mother Mercury • 50 Years of Queen

Izegem

vr 15.12
20:00

Mother Mercury • 50 Years of Queen

Maldegem

Wil je Mother Mercury graag boeken?

Wil je graag meer info over Mother Mercury? Heb je een specifiek event waarvoor je graag Mother Mercury wil boeken? Of wil je een project op maat laten maken om jouw evenement écht uniek te maken? Je kan het zo gek niet bedenken of ik kan het voor jouw in elkaar steken.